Ovog petka (31. svibnja) je održana lokalna skupština ESN-a Split kojom su se donosile bitne odluke unutar udruge - kandidature za sve koordinatorske i predsjedničke pozicije te izglašavanje novog pravilnika udruge kojeg je napisao trenutni tajnik Duje Ercegović.

Osim toga, raspravljalo se o trenutnom stanju udruge te promjenama koje su donešene unutar mreže, što na lokalnoj, što na internacionalnoj razini. Trenutni koordinatori, čiji mandat ističe 1.7., su iznijeli izvještaj i dosadašnji rad njihovih teamova kroz proteklu akademsku godinu. HR team je predstavio rezultate ankete koja se provela među volonterima u cilju prikazivanja zadovoljstva novih članova u svrhu poboljšanja rada.

Također, teamovi PR i Webmaster su se odlukom koordinatora spojili u jedan team - Communication, na čijem čelu se nalazi Communication Manager, te je ta pozicija (kao i dosadašnji PR Manager) član Lokalnog odbora udruge.

Predstavile su se kandidature za Predsjednika, Potpredsjednika, Communication Managera (LB) te Party, Sport, ICE/ME i čak dvije kandidature za poziciju Social Inclusion koordinatora.

Od 1.7.2019. članovi Lokalnog Odbora su:

Predsjednica - Ivana Filipović

Potpredsjednik - Marin Kraljević

Communication Manager - Nina Kraljević

Lokalni koordinatori su:

Party coordinator - Zvonimir Matuško

Sport coordinator - Jure Kalpić

ICE/ME coordinator - Bruno Pavlović

Social Inclusion coordinator - Barbara Jurić

Za kraj, podijelile su se nagrade najvrjednijim članovima teamova, najaktivnijim newbiesima te članovima koji su najviše doprinijeli udruzi proteklu godinu. Važno je istaknuti da svi koordinatori izabrani ovom skupštinom su novi volonteri sa regrutacije iz ožujka i koji su u kratko vrijeme pokazali iznimnu inicijativu i želju za radom u udruzi.

Želimo svu sreću svim izabranim koordinatorima i novom LB-u u radu ESN-a Split!

 

 

napisala: Nina Kraljević

Lokalna Webmistress ESN-a Split