Članovi ESN-a Split sudjelovali su u vikend treningu s ESN Podgorica, gdje su stariji članovi upoznali nove kroz radionice o organizaciji. Putovanje uključivalo je radionice o liderstvu i mentalnom zdravlju. Sudionici su pohvalili srdačan doček i druženje
Erasmus Studentska Mreža Split sudjelovala je na drugoj Smotri Sveučilišta u Splitu, gdje je pružila informacije o Erasmus iskustvima, životu studenata te predstavila Priručnik o mobilnosti.
Naša volonterska grupa nedavno je otputovala u Sloveniju, točnije u Maribor, gdje smo imali priliku prisustvovati radionici o liderstvu i učiti od volonterske organizacije ESN Maribor. Putovanje je bilo vrlo uspješno i vratili smo se nadahnuti i motiviran
Are you going to Erasmus soon or consider going? Check out these 5 great tips from an existing Erasmus student to a future one.
11.6.2022. održana je Izborna Skupština gdje je izglasano novo predsjedništvo i koordinatori ESN-a Split za akademsku godinu 2022./2023.
Osvrt na Lokalni trening u Mostaru
I didn’t expect the semester abroad to be that great, but I can say the Erasmus semester was one of the best experiences of my life… Could even be the best.
We all come from different backgrounds and have different perspectives, and I believe that we should be curious, not judgemental towards people from different cultures. And as I have met people from literally entire world, I had gotten a chance to widen m
For all those that are having doubts about applying for Erasmus mobility exchange, I implore you to go for it. This is truly a unique and memorable experience that can only help you along in your life.

Pages