Gala night bio je mnogima, pa i meni flashback maturalne večeri, razmišljanje danima unaprijed što obući, kako se našminkati i koju frizuru napraviti.

Špalir i hodanje i slikavanje na crvenom tepihu, mislim da su se svi osjećali kao na premijeri nekog hollywoodskog filma, a za to sve zasluge idu našim odličnim fotografima, Ani Maroš i Marini Skejić. 

Nakon fotografiranja, uslijedila je večera i tombola, a nagrade su bile neočekivano dobre, te sam i sama osvojila jednu od tombola, ali trenutno se ne mogu sjetiti koji mi je broj donio sreću.

Nakon tombole, svi članovi smo plesali skupa sa erasmusovcima na plesnom podiju na odličnog dj-a i strane hitove, dok su se neki slikavali u photoboothu, a drugi pak čekali ogroman red za njega.

 

Nakon tombole, podijelile su se nagrade i za erasmusovce, poput mister  i miss erasmus, i bilo je iznimno drago vidjeti lica pobjednika. Mislim da se možemo svi složiti kako su i ove godine erasmusovci bili odlični, kao i svake godine dosada.

Podijelile su se i nagrade za kordinatora i člana semestra, te ovim putem čestitam pobjednicima Ani  Maroš i Nuni Avdibegoviću, koji su zasluženo  osvojili prva mjesta.

 

Za mnoge erasmusovce, ovaj gala night je bila jedna od posljednjih večeri na kojoj su bili svi skupa, a za mene i ostale članove, ovo je zasigurno bio najbolji događaj u cijelom semestru.

 

Napisala: Izabela Štrbić