Zanima te odlazak na Erasmus+ razmjenu ili si pak već odabrao/la grad u kojem želiš provesti idući semestar? Onda nam se svakako pridruži na Erasmus+ pub kvizu u Tinela!

Koliko zapravo znaš o samom Erasmus+ programu? Npr. znaš li da je Erasmus program star više od 30 godinaO čemu je riječ?


Erasmus program je program razmjene studenata EU osnovan 1987. Međutim, Erasmus+, ili Erasmus Plus, novi je program koji kombinira sve trenutne programe EU-a za obrazovanje, obuku, mladež i sport.

U suradnji s Uredom za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu pozivamo vas da nam se pridružite i pokažete vaše znanje jer biste mogli dobiti i nagradu! Uz informativni kviz, imat ćete priliku i doznati o Erasmus+ iskustvu iz prve ruke od 4 studenata - 2 studentice na praksi u Splitu te dvije splitske, bivše Erasmus+ studentice. Možete ih slobodno pitati što god vas zanima o Erasmus+ životu. :)
Ako i niste upoznati s čitavim konceptom - to nije važno! Ovdje smo da se zabavimo i pritom nešto naučimo, predznanje nije potrebno. :D
 

Date: 
10/10/2019 - 19:00
Place: 
Caffe Bar Tinel
Address: 
Cvite Fiskovića 3
21000 Split
Croatia
Price: 
free
  • Everyone is invited.